Summer Classes

    June 13-July 23rd, 2021

    Above the Barre Dance Academy
    Summer Recreational Dance Session
    Davenport, Iowa

    2-3 year olds (30 minutes)
    Monday- 5:30-6:00 - Amy S
    Wednesday- 6:30-7:00- Amy D

    3-4 year olds (45 minutes)
    Tuesday- 5:30-6:15- Emma S
    Wednesday- 4:45-5:30- Amy D

    5-6 year olds (60 minutes)
    Tuesday- 4:30-5:30- Emma S
    Wednesday- 5:30-6:30- Emma R

    7-9 year olds (60 minutes)
    Tuesday- 6:30-7:30- Courtney D

    10-12 year olds (60 minutes)
    Tuesday 7:30-8:30- Courtney D

    4-6 year old Hip hop (30 minutes)
    Monday 6:00-6:30- Amy S

    6-9 year old Hip hop (30 minutes)
    Wednesday-5:00-5:30- Sarah A

    Summer Camps

    Fall Classes

    Moving With My Mini (30 minutes)
    Thursday- 6:00-6:30PM - Dora

    Stage 1 (30 minutes)
    Monday- 9:00-9:30AM - Amy D
    Monday- 6:00-6:30PM - Emilly
    Tuesday- 5:00-5:30PM - Stacie B
    Wednesday- 5:30-6:00PM - Amy D

    Stage 2 (45 minutes)
    Monday- 5:15-6:00PM - Emilly
    Tuesday- 5:30-6:15PM - Stacie B
    Wednesday- 5:30-6:15PM - Katie P

    Stage 3 (45 minutes)
    Monday- 10:00-10:45AM - Amy D
    Monday 5:45-6:30PM - Kat
    Tuesday 6:15-7:00PM - Kylie
    Wednesday 4:45-5:30PM - Amy D

    Stage 4 (45 minutes)
    Monday- 7:00-7:45PM - Kat
    Tuesday- 6:00-6:45PM - Emma R
    Wednesday - 4:45-5:30PM - Katie P
    Thursday- 6:30-7:15PM - Dora

    Stage 5 (60 minutes)
    Monday- 6:30-7:30PM - Emilly
    Tuesday- 7:00-8:00PM - Kylie
    Wednesday- 6:15-7:15PM - Katie P

    Stage 6 (90 minutes)
    Tuesday- 6:00-7:30PM - Courtney
    Thursday- 4:30-6:00PM - Dora

    Stage 7 (90 minutes)
    Wednesday- 5:30-7:00PM - Sarah A

    Stage 8 (90 minutes)
    Monday- 4:30-6:00PM - Arika

    Stage 9 (90 minutes)
    Wednesday- 7:30-9:00PM- Lexi

    4-6 Ballet (30 minutes)
    Monday- 6:00-6:30PM - Jenny

    Boys Only Hip Hop ages 6-10 (30 minutes)
    Monday- 7:45-8:15PM - Emilly

    4-6 Hip Hop (30 minutes)
    *Must be enrolled in a stage class to take
    Monday- 6:30-7:00PM - Kat
    Tuesday- 7:00-7:30PM - Emma R

    6-9 Hip Hop (30 minutes)
    Monday- 5:15-5:45PM - Kat
    Tuesday- 5:30-6:00PM - Emma R

    10+ Hip Hop (30 minutes)
    Wednesday- 7:00-7:30PM - Sarah A

    Musical Theater (60 minutes)
    Wednesday- 7:30-8:30PM - Barb & Amy

    Adult Dance (60 minutes)
    Tuesday- 7:00-8:00PM - Heather H.